top of page
AR276_1170x200px.jpg

Trollbeads

De gehele collectie vindt u in de winkel.

Trollbeads

Met de kralen uit de Trollbeads collectie maak je die persoonlijke armband of ketting. De geboorte van je kind, je liefde voor de natuur, een vriendschap die je wilt koesteren, die strandwandeling tijdens je laatste vakantie, het kopje thee dat je met je moeder drinkt. Sta eens stil en kijk om je heen. Je ziet een wereld vol mensen en gebeurtenissen.  Dieren en bloemen. Kleuren en patronen. Alles is uniek. Net als jij. Jij hebt je eigen gedachten, passies en herinneringen. Koester deze elke dag met een sieraad zoals jij alleen dat kan samenstellen.

Begin je Trollbeads collectie met een armband of collier die bij je stijl, je herinneringen en je persoonlijkheid past. Laat Trollbeads je de beste en belangrijkste verhalen over jouw leven vertellen. Je hoeft alleen maar het volgende te doen:

  • Kies een armband of collier uit

  • Kies een slot uit

  • Kies je kralen uit

Stel je eigen unieke armband of collier samen door een slotje en kralen te rijgen en beslis zelf welk verhaal je wilt vertellen. Je kunt ook een armband maken met kralen die je gewoon mooi vindt, vanwege de kleuren of om een speciale gelegenheid te vieren of herdenken. De collectie bestaat uit ongeveer 500 kralen/bedels.

bottom of page